DE COMMANDERIE

Dag in dag uit organiseren we grote feesten en bijeenkomsten. Van vergaderingen tot bruiloften en van condoleances tot totaalevenementen.

Over De Commanderie

De Commanderie, onder leiding van Sjef en Noor van Roessel, bestaat uit een vast team van jonge, gedreven horecaprofessionals. Gezamenlijk draaien wij nergens onze hand voor om. Sterker nog: hoe groter de uitdaging is, hoe leuker we het vinden. Als een geoliede machine stropen we onze mouwen op en zetten we de schouders eronder. Thuis, in onze gasterij en op locatie. Keer op keer maken we samen het verschil. Niet per se door het compleet anders te doen, maar door nét wat meer te bieden dan de gast aan de voorkant verwacht.

We kennen elkaar en onze opdrachtgevers door en door en zijn daardoor als geen ander op elkaar ingespeeld. Samen gaan we altijd voor de tien. Met uitstekende service, een goede prijs-kwaliteitverhouding en de juiste hoeveelheid eten en drinken zorgen wij ervoor dat het eenieder aan niets ontbreekt. De verwachtingen van gasten overtreffen is bij De Commanderie geen streven maar een garantie. Als team focussen we ons op de volgende drie hoofdactiviteiten:

1

Commanderie Gasterij

Onze multifunctionele evenementenlocatie aan de rand van Tilburg leent zich voor iedere gelegenheid. Met 5 unieke zalen, met ieder een eigen terras, meerdere speeltuinen en onze hoogstaande keukenbrigade is alles mogelijk. In onze gasterij voelen jong en oud zich thuis, staat kwaliteit altijd op één en ontbreekt het de gasten aan niets.
2

Commanderie Events

Vanuit onze jarenlange ervaring organiseren we totaalevenementen. Ons uitgebreide assortiment aan materialen, meubilair en eigen vervoer stellen ons in staat om als totaalleverancier alle zorg en al het werk uit handen te nemen. Van het concept, draaiboek en de communicatie tot de volledige productie met aankleding, personeel en de culinaire invulling. Wij organiseren het!

• Personeelsfeest • Jubileumreceptie • Bedrijfsborrel • Vergadering • Bedrijfsuitje • Huwelijk • Jubileumhuwelijk • Condoleance • Verjaardag • Activiteiten

3

Commanderie Catering

Onze keukenbrigade draagt met lokale producten zorg voor hoogstaande catering door het hele land. Ons ervaren team verzorgt iedere cateringopdracht tot in de puntjes, met kwalitatief goede producten en de juiste hoeveelheid eten en drinken.
CREATING MEMORIES

Werken bij De Commanderie is elke dag ’n feestje! Kom jij ons team versterken?

Werken bij De Commanderie is leuk en leerzaam! Je wordt onderdeel van een hecht en hardwerkend team. Nadat we met z'n allen flink de handen uit de mouwen gestoken hebben, volgt er standaard een gezellige naborrel. De meeste collega's zijn van mijn leeftijd en een aantal ervan spreek ik ook buiten het werk om. Ik beschouw ze inmiddels als vrienden. Je verdient dus niet alleen geld, je leert tegelijkertijd veel mensen kennen. Een win-win situatie als je het mij vraagt.

Jessie van DijkBar en bediening