PONDRES

Dagelijks helpen wij non profit organisaties, zakelijke dienstverleners en retailers met unieke, effectieve klantcommunicatie en distributie.

Over Pondres

Bij Pondres helpen we ónze klanten communiceren met hún klanten. We  focussen ons hierbij ruwweg op de volgende drie hoofdactiviteiten:

1

Direct mail

Digitale communicatie in de vorm van een (actie)mailing.
2

Transactionele communicatie

Hardcopy communicatie zoals een UPO (Uniform Pensioen Overzicht).
3

Fulfilment

Het afhandelen van binnengekomen orders. Als werknemer draag je bij aan de beleving die de eindklant ervaart, door bijvoorbeeld een heliumballon bij een felicitatiekaart in te pakken en klaar te zetten voor verzending.

Als student kom je te werken op de fulfilment afdeling waar in teamverband wordt gewerkt. Het team bestaat uit diverse personen, waaronder studenten. Tijdens je dienst zorg je er met elkaar voor dat de volumes die we gedurende de dag ontvangen tijdig worden verwerkt. We bieden de mogelijkheid om van maandag tot en met vrijdag op onderstaande tijdstippen te werken:
- Dagdienst van 9.00 tot 17.00u
- Ochtenddienst van 9.00 tot 13.00u
- Middagdienst van 13.00 tot 17.00u
- Avonddienst van 17.00 tot 23.45u
In het weekend bieden we op de zondag een dienst van 13.00 tot 19.30u aan.

CREATING MEMORIES

Kom jij ons team versterken? Samen maken we van de communicatie van onze klanten naar hún klanten een waar feestje!

Werken bij Pondres betekent werken met een gezellige, dynamische groep mensen. Met een team van zo’n 160 collega’s zetten wij ons elke dag in voor maar één doel: klanten verblijden met unieke, persoonlijke communicatie met hun eindklant. Elke werkdag is anders en je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en het maximale uit jezelf te halen!

Thijs van DalFulfilment medewerker